Milaan

Milaan

geweldig op vakantie naar Milaan

Hotels Milaan

Hotel Milaan Milaan is een stad in opkomst als het gaat om toerisme. Altijd al was de Milanese stad geliefd bij toeristen, maar de laatste tijd neemt de populariteit van de modestad alsmaar toe. Om die reden is de vraag naar hotels in Milaan gestegen. Geen zorgen voor de toeristen, want goede Milanese hotels zijn in overvloed aanwezig.

Eťn van de beste hotels van Milaan is Hotel Principe Di Savoia. Het vijfsterren hotel ligt in het centrum van Milaan en is voorzien van de nieuwste technologieŽn. Zelfs een fitness- en schoonheidssalon zijn aanwezig, net als een Turks bad en sauna. Als je het budget hebt, is het hotel optioneel, zeker wanneer je van luxe houdt. Het hotel telt 401 kamers.

Een hotel met vier sterren is het Hotel Romano Residence. Het hotel, dat in het hartje Milaan ligt, is bedoeld voor niet-rokers. Verder zijn de hotels Prima Hotel Mythos, Hotel The Gray en Holiday Inn Milan, Hotel Ornato en Atahotel Fieramilano aan te raden. De hotels hebben stuk een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je hebt keuze uit luxe, authentieke, rustige en populaire hotels. Eťn ding weet je zeker: Milaan blijft Milaan.

Als je meer vergelijkingsmateriaal wilt, dan doe je er verstandig aan het internet af te gaan. Hotels die je dan wellicht nog meer zult tegenkomen zijn Atahotel Fieramilano, Hotel la Residence, Hotel Zefiro, Mozert Hotel, Hotel Tiziano en Glamour Apartments. Ook voor deze hotels geldt dat ze zijn uitgerust met comfortabele meubels. Tevens kun je in Milanese hotels lekker ontbijten en dineren.

Toeristen in Milaan die op zoek zijn naar een hotel komen allesbehalve bedrogen uit. Er zijn hotels in alle soorten en maten en met elk budget wordt rekening gehouden. Of je nou een authentiek of modern hotel wilt; in Milaan vind je het.

Zoek hotels

Advertentie

Copyright 2023 Milaan.be alle rechten voorbehouden